Antijantepodden
Antijantepodden
AJP 45 | Aleksander Bjargo – vi glemmer at vi er en del av naturen
2
0:00
-58:09

AJP 45 | Aleksander Bjargo – vi glemmer at vi er en del av naturen

2


Kiropraktor Aleksander Bjargo er bekymret for retningen verden går i. Han har selv to års grunnutdanning i medisin, og håndteringen av COVID-19 strider med mange av de grunnprinsippene han lærte under utdannelsen. Han mener det er nytteløst å stoppe et virus ved å stenge ned alt, og at man også har en overdreven tro på hva vaksiner skal utrette. Bjargo observerer at vi oppfører oss som om vi ikke var en del av naturen, og at vi har en overdreven tro på problemløsning med syntetiske midler. Han er også bekymret for den totalitære retningen mange stater har tatt, og ber folk om å komme sammen for å diskutere hvilke grunnprinsipper samfunnet burde bygges på.

Kilder det henvises til i intervjuet:
• Joe Rogan sitt interview med Robert W Malone (Odysee)
• Robert W Malone
• Geert Vanden Bossche
• The Highwire
• Plandemic
• Derren Brown: Pushed to the Edge (2016)

Opptaksdato: 2022-01-02
Publiseringsdato: 2022-01-26

Last ned episoden

2 Comments
Antijantepodden
Antijantepodden
Antijantepodden er en podkast laget av Frode Burdal Klevstul, forfatter av boken «Bill Goats and the Forest», og Miriam Ekelund. Miriam er forfatter av boken «Du skal lide for fellesskapet», og podkasten ble startet for å fortsette å sette søkelys på temaene som tas opp i boken.
En stor, internasjonal forskning fra 2011 viser at Norge er verdens 6. mest konforme land. Det betyr altså at nordmenn er veldig like og at «normalområdet» er smalt. Selv om vi har formell ytringsfrihet, viser rapporten «Status for ytringsfriheten i Norge» fra 2014 at 9 av 10 nordmenn ikke tør å fortelle hva de mener i sosiale medier eller på åpen nettside. Vi har med andre ord en jantelovs-kultur der gruppen har rett, og du som individ skal tie dersom du ikke er enig i det som er opplest og vedtatt. I denne podkasten snakker Miriam Ekelund med personer som av forskjellige grunner faller utenfor det trange normalområdet i Norge, og som har måttet tåle både hets og mobbing fordi de er annerledes.